Dania mięsne:
- Bitki
- Kotlet mielony, czyli regionalny sznycel
- Łopatka wieprzowa duszona
- Placki ziemniaczane po węgiersku
- Pierś z kurczaka duszona
- Tradycyjny kotlet z piersi
Makarony i dania mączne:
- Krokiety z kapustą
- Lasagne z mięsem
- Łazanki
- Makaron z sosem z cukinii i czosnku
- Makaron z żółtym serem
- Naleśniki ze szpinakiem
- Pappardelle
Pizze:
Przetwory:
- Master Tonic - naturalny antybiotyk
- Ogórki konserwowe
- Papryka konserwowa
- Sałatka z kapusty z marchewką i papryką
- Sos Chutney
Ryby:
Sałatki:
Surówki obiadowe:
- Ćwikła
- Ogórkowo-pomidorowa sałatka
- Sałatka z czerwonej kapusty
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Surówka z marchewki
Warzywa faszerowane:
Ziemniak w roli głównej:
Zupy: